"Inspireren, connecteren, activeren."

Hallo, ik ben Bart en dit is mijn verhaal

Ik geloof in de kracht van bloemen, planten en groen voor een gelukkige, gezonde en leefbare maatschappij. De liefde voor het groen kreeg ik met de paplepel mee. Sedert 5 generaties is mijn familie verbonden met groen, van de productie tot de handel van planten.

Groentje!

Ik groeide op tussen de boomkwekerijen en ben gebeten door alles wat met planten te maken heeft.
Gestart met tuinonderhoud, studentenjobs in verschillende kwekerijen en de eigen productie van tuinplanten, wilde ik van mijn hobby ook mijn beroep maken.

Kracht en kennis.

Na mijn opleiding bio-ingenieur en bijkomende opleidingen in management en procesoptimalisatie, bouwde ik de voorbije 15 jaar een brede kennis en expertise op in de groensector binnen Europa. Ik weet van wanten met productie, vermarkting, algemeen bedrijfsmanagement, begeleiding van veranderingsprocessen en procesoptimalisatie.

De appel valt niet ver van de boom.

Vanuit mijn passie voor bloemen en planten, groeide mijn interesse ook voor groenten, fruit, groenvoorziening en natuur. Ik merk dat veel bedrijven en organisaties zoeken hoe ze blijvend toegevoegde waarde kunnen creëren.

BedrijfsKracht!

Ik wil bedrijven en organisaties ondersteunen en ervoor te zorgen dat hun toegevoegde waarde blijft groeien.
Ik koos dus niet toevallig voor BedrijfsKracht als naam voor mijn dienstverlening, geïnspireerd door de groeikracht van levend groen.
Mijn missie. Ik wil de groensector blijvend inspireren, connecteren en activeren.

 

"Ik luister, observeer en geloof sterk in het doorontwikkelen
van de reeds aanwezige bedrijfskracht als
duurzame succesfactor voor een bedrijf."


 

Contacteer BK

bart@bedrijfskracht.be